fredag 20. mars 2009

filmprosjekt

Vi er nettopp ferdige med et filmprosjekt, i det prosjektet skulle vi lage en reklame film for Sandvika videregående skole. Filmen skulle være for de nye 10. Klassingene som kommet til høsten. Vi måtte da skaffe alt utstyr selv og lære oss program til å redigere. Vi hadde filmet et par sener med et kamera vi skulle ta med, men pga manglene kunnskap og dårlig utstyr så bestemte vi oss for og ikke ta med de filmklippene i photostoryen vår. Vi satt sammen i timen og planla hva vi skulle ha. Vi kom frem til at siden vi verken hadde utstyr eller kunnskap til å lage en god film. Derfor bestemte vi oss for å lage en photostory som alle hadde litt erfaring med fra før. Siden vi hadde en dag uten kamera så fikk vi det travelt den andre dagen. Etter vi hadde tatt bildene så var den største jobben å legge alt inn.
Jeg ble veldig fornøyd med filmen vår, og syns at vi klarte å vise frem skolen fra en positiv og harmonisk måte. Vi kunne kanskje vist frem og hatt med litt mer informasjon, og gjort informasjonen enda tydeligere. Vi kunne gjort filmen vår enda bedre ved å bruke filmkamera og eventuelt få hjelp til å redigere filmen. Jeg var meget fornøyd og litt overasket over at vi kom på delt andreplass, men skal ikke lage et stort poeng ut av det.
Av de andre filmene så syns jeg at det var mange veldig bra, jeg valgte å stemme på gruppe nummer 5. Gruppe nummer 5 hadde en morsom film, som utmerket seg spesielt ved at de var kanskje de flinkeste til å få frem god informasjon.

Ingen kommentarer: